SİVAS / YILDIZELİ - Atatürk Ortaokulu

Şbt

6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Karadağ, Şube Müdürleri Saffet Uzun ve Mustafa Gülem'in katılımlarıyla okulumuzda saygı duruşunda bulunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Karadağ saygı duruşunun ardından yaptığı konuşmada;  "Depremin yıkıcı etkisine, yaşanılan derin acılara, alınması gereken önlemlere değindi. Bireysel olarak hazırlıklı olmanin gerekliliğini vurguladı."

Ock

İlçe Kaymakamımız Sayın Altay KARADAĞ okulumuzda karne dağıtım programına katıldı.

Ock

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı TÜBİTAK Projesi ile ilgili ürünlerinin sergilendiği Tübitak 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Sergi Açılışının Kurdelesi; Yıldızeli Kaymakamı Altay KARADAĞ, Yıldızeli Belediye Başkanı Mehmet Sabit KARAKAŞ ve Yıldızeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal KARADAĞ tarafından kesildi.

Sergiyi gezerek öğrencilerden ve yetkililerden çalışmaları hakkında bilgiler alan Altay KARADAĞ, öğrencileri tebrik ederek, serginin ortaya çıkmasında emeği geçen öğrencileri, onları destekleyen ve teşvik eden öğretmenleri ve okul idarecilerini tebrik etti.

Ara

Çevreme DUyarlıyım, Değerlerime sahip çıkıyorum projesi kapsamında aralık ayının değer "Yardımseverlik ve Merhamet" konulu pano hazırlanmıştır.

Ara

Hedef projesi kapsamında okulumuzda okuma saati yapıldı.

Ekm

Sivas Çedes projesi kapsamında düzenlenen Değerler Eğitiminin ayın değerleri olan; Edep, Saygı ve Nezaket ile ilgili pano hazırlandı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları için okulumuzda pano hazırlandır.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtılan yardımcı kaynaklar 8. sınıflara dağıtıldı.

Ekm

Hedef projesi kapsamında 05.10.2023 tarihinde okulumuzda hazırbulunuşluk sınavı yapılmıştır

Ekm

Sivas valiliği ve il milli eğitim müdürlüğümüzün hedef miras projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen kitap okuma saatimiz etkinliği gerçekleştirildi.