SİVAS / YILDIZELİ - Atatürk Ortaokulu

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılının Başlangıcına İlişkin Basın Açıklaması: “Bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki eğitim ve öğretim kurumunda 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına ait çalışma takviminin Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği ve Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda aşağıdaki şekilde düzenlenmesi uygun görülmüştür."

May

Sivas Valiliği himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen #HEDEF projesi #SultanşehirOkuyor etkinliğinde 31 Mayıs Çarşamba 2.ders saatinde hep birlikte kitap okuyacağız.

May

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü #Hedef projesi kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize uygulanan 5 Mayıs tarihli Kazanım Değerlendirme Sınavı sonuçları açıklandı. Sonuçlara sivas.meb.gov.tr/hedef/sinav adersinden ulaşabilirsiniz.

May

• Kişilikli, başarılı,  dürüst ve ideal öğrenci davranışı sergileyen öğrencileri ödüllendirmek ve onurlandırmak, öğrencileri olumlu davranmaya yönlendirmek, her şubeden örnek öğrencileri seçerek başarılı, ahlaklı, terbiyeli ve saygılı olmanın teşvik edici davranışlar olduğunun önemini kavratmak ve öğrencilerdeki okula uyum sürecini etkinleştirmek amacıyla Haftanın Öğrencileri çalışması düzenli olarak yürütülmektedir. Seçilen öğrenciler okul panosunda ve web sitemizde ilan edilmektedir. İşte bu hafta seçilen öğrencilerimiz:

Nis

Hedef Projesi kapsamında 07.04.2023 tarihinde 8.sınıf öğrencilerimiz için Kazanım Değerlendirme Sınavı yapılacaktır.

Mrt

Hedef Projesi kapsamında 28.03.2023 tarihinde 8.sınıf öğrencilerimiz için Kazanım Değerlendirme Sınavı yapılacaktır.

Mrt

Valiliğimiz himayelerinde, İl Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen #HEDEF projesi #SultanşehirOkuyor etkinliğinde 23 Mart Perşembe 5.ders saatinde hep birlikte kitap okuyacağız.

Mrt

LGS'nin deprem bölgesindeki iller dahil ülke genelinde 4 Haziran 2023'te yapılacağı açıklandı. 2022-2023 eğitim öğretim yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, "www.meb.gov.tr" internet adresinde yayınlandı. Kılavuza ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

Hedef Projesi kapsamında 08.03.2023 tarihinde 8.sınıf öğrencilerimiz için Kazanım Değerlendirme Sınavı yapılacaktır.

eTwinning Proje Çalışmalarımız aşağıda paylaşılmıştır

Ara

Bu projede blok tabanlı programları sıfırdan kullanan öğrencilerimiz en popüler metin tabanlı programlama dillerinden biri olan Python ile tanışacak ve Python kullanarak ilk programlarını yazacaklar.

Temel amacımız öğrencilerimizin programlama konusunda özgüven kazanmalarıdır.

Onları programlamada bir sonraki adıma taşımak istiyoruz.

Proje Koordinatörü: Nihat YAVUZ